The Elder Scrolls V : Skyrim

O lume expansiva, sute de ore de continut, nelimitate potentiale moduri si nimeni nu-ti spune cum sa te bucuri de el. Skyrim este aproape exemplul perfect a unui joc pe PC. Este un joc care si-a lasat testamentul, avand in vedere ca la ani de dupa lansarea sa, oamenii vorbesc despre el si il exploreaza de parca ar fi nou nout.

Potrivit pentru : Oricine iubeste aventura si libertatea. Skyrim te lasa intr-o lume sa te descurci. Poti sa mergi prin lume culegand flori sau poti sa te lupti cu dragoni giganti, totul depinde de alegerea ta.

Nu e potrivit pentru : Cei care cauta o experienta lineara. Aceasta nu este un joc pe care-l poti termina intr-o zi sau intr-un weekend. Nu cumperi Skyrim, investesti in zile, saptamani si luni pentru a-l explora.

Minecraft

Cea mai buna metoda de a explica succesul lui Minecraft este sa-l vezi ca o nevoie a umanitatii de a construi structuri din alte lumi. Designerii Indie Markus Persson a lovit titlul lasand oamenii sa recreeze totul de la nivelele jocurilor video Death Star, in timp ce furnizeaza o mecanica de survival adventure pentru a pastra lucrurile interesant.

Potrivit pentru : Planificatorii urbani frustrati. In afara de a evita green Creeperi monstruosi ai jocului, tot ceea ce trebuie sa faci pentru a construi Turnul Babel este sa ai rabdare si timp.

Nu este potrivit pentru : Cei care vor grafica de rezolutie inalta. Parte din farmecul lui Minecraft este esteticile pixelate ale sale, daca preferi un joc ce functioneaza cu motorul Unreal Engine, treci peste fenomenul lui Mojang.

Starcraft II

Este unul din putinele jocuri video care pot fi numite o obsesie nationala. Jucatorii de elita a RTS-ului de la Blizzard a devenit obsesia multor Chinezi sau Coreeni, dar multi oameni din lume sunt devotati.

Potrivit pentru : Cei carora le place sa jongleze. Sa ai succes in Starcraft II inseamna sa porti razboi pe mai multe fronturi in timp ce esti atent la resurse.

Nu este potrivit pentru : Cei care spera pentru o introducere blanda. Noii participanti la experienta multiplayer al lui Starcraft vor fi surprinsi de puterile si slabiciunile factiunilor Zerg, Protoss si Terran.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *